Den funktionshindrade flickan ville desperat dansa med andra barn i skolan – då gör hennes lärare det här!

Agostina Andreata är bara sju år gammal. Hon bor i Argentina med sina kärleksfulla föräldrar. Den lilla flickan kan inte gå, så hon använder en rullstol varje dag. Precis lika många tjejer i sin ålder är Agostina snäll, aktiv och utåtriktad och älskar att dansa! Hon har många vänner och ett fantastiskt, glatt leende!

Tyvärr kunde Agostina inte delta i skolans dansklasser tillsammans med andra barn, och det gjorde henne verkligen ledsen. Det var då hennes idrottslärare, Mariano Salas, kom med en fantastisk idé om att uppfylla Agostinas dröm till verklighet.

De två blev en internet-sensation när deras dans video blev viral. Det är så härligt att se den lilla flickan så glad.

Titta på videon nedan:

Loading...

Lämna kommentar

*